Skip to main content

0548 209016

website

Eiken Trap Renovatie (ETR)

Via ons ICT-bedrijf EG Computer Specialisten hoorden wij de wensen van dit bedrijf. Naast een verouderde website, waren er veel problemen met e-mail. Hackers konden via het contactformulier op de website veel spam sturen, waardoor de mailbox erg onoverzichtelijk werd. Wij zochten voor de geschikte oplossing.

De problemen omtrent de mailbox zijn door EG Computer Specialisten opgepakt. EG-Wél heeft zich ontfermt over de website.

eikentraprenovatie.nl

Oude website

Helaas konden we de bestaande site niet herstellen. De lekken konden niet meer gedicht worden. Hierdoor bleef hackers het bestaande offertesysteem manipuleren.

Nieuwe website

Wij hebben een nieuw offertesysteem opgezet met sterk spamfilter. Alle aanvragen vanuit de website gaan automatisch naar het offertesysteem. Deze zijn door de ETR aan te passen en definitief te maken. De koppeling met de mailbox voor de eindfactuur is ook aangepast.

Design

De bestaande huisstijl heeft een grondige opfrisbeurt gekregen. Goede elementen zijn bewaard en deze zijn na gesprek met onze klant vernieuwd.

Techniek

De plug-ins van het nieuwe offerte systeem zijn vergelijkbaar met die van onze andere klanten. Naast basis CMS hebben we deze aangepast aan de wensen van ETR. Variabalen waren een wens, zodat hun klanten keuzes kunnen maken in formaat, vorm en kleur.

Er is gekozen voor een losstaande applicatie. Er is een automatische koppeling, maar ETR kan ook handmatig offertes invoeren of verdere details toevoegen per klant.

Organische vindbaarheid

Zoals bij elk bedrijf is zoekmachineoptimalisatie de sleutel tot succes op Google. Aanpassingen in de website worden automatisch doorgevoerd, zodat deze het best scoort binnen zoekmachines. Het verkeer van de oude website leiden we om naar de verbeterde.

Adwords

De bestaande campagnes zijn goed onder handen genomen en aangepast aan de nieuwe website. Door een slimme automatische strategie wordt de beste inzet van het budget gegarandeerd. Op- en afschalen van deze campagne is op deze manier een peulenschil.

Social Media

Deze kanalen zijn geüpdate en voorzien van de meest recente en relevantie informatie voor de klanten van ETR. De socials hebben een ondersteunende functie. Het doel: zo veel verkeer richting de website.

Wat doen wij nu nog voor deze klant

Blijvende optimalisering

ETR heeft een contract met ons afgesloten, zodat alle technieken up-to-date blijven en wij de hosting op ons nemen. We houden resultaten van de website in de gaten. Op basis van aantal bezoekers en clicks binnen de website verfijnen we zoekmachineoptimalisatie en AdWords. Dit alles gaat natuurlijk in samenspraak met ETR zelf.