Skip to main content

0548 209016

Mobiele android applicatie

PGN

PGN Nijverdal kwam bij ons voor een makkelijker en gebruikersvriendelijker offertesysteem. Lees hier verder hoe wij een revolutionair offertesysteem hebben ontwikkeld dat duizenden artikelen ondersteund.

Wensen

PGN is een groothandel voor bouwmarkten. Bij alle grote bedrijven hoort efficiënte infrastructuur. Dit scheelt tijd, kosten en zorgen. Na goed overleg onder het genot van een kop koffie zijn we uitgekomen op een uitdagend project; de mogelijkheid om snel, efficiënt en gemakkelijk offertes op te bouwen. Het woord “mobiel” stond hierbij centraal. Deze ideeën hebben we samengevoegd en uitgebouwd tot een dijk van een mobiele applicatie.

Applicatie

De applicatie heeft één doel: het eenvoudig opstellen van offertes. Om dit te realiseren hebben hebben wij een barcodescanner ontwikkeld en verwerkt in de mobiele applicatie. De gebruiker van de applicatie kan door deze feature een offerte samenstellen door simpelweg de barcodes van de benodigde producten te scannen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow wat uren werk naar minuten veranderd.

Uitdaging

Één van de grote obstakels was het beschikbaar maken van het gehele assortiment van PGN. Elke barcode heeft een uniek product, en hier moest ook onderscheid in gemaakt worden. Door ons modulaire systeem kunnen wij door simpele updates het assortiment van PGN aanpassen, uitbreiden en vernieuwen.

Design

Wij hebben gekozen voor een simpel, minimalistisch en vooral gebruiksvriendelijk design waar geen onnodige toeters en bellen aan vast zitten. Duidelijke, strakke lijnen en opvallende teksten voor belangrijke informatie. Deze keuzes passen bij de wensen van de klant: een overzichtelijke applicatie waar mensen snel mee kunnen werken.